GOJI USCATE VRAC (100g)

Puteti comanda acest produs

- Online

- La telefon: 0245 213 981

- La telefon: 0722 550 839

Producator: BIO

Cod produs: 10016487


Disponibilitate: Stoc indisponibil !

7.82 buc

Total: 7.82 RON

47.13

Pretul include TVA

Specificatii

Pretul afisat este pentru 100g.

Puteti comanda orice cantitate doriti.

Goji este al doilea in lume ca si continut de vitamina C, contine mai mult beta caroten ca morcovii si mai mult fier decit o friptura dar este bogat si in vitamina B si altele. Fructele goji sunt recunoscute oficial ca fiind fructele care contin cea mai mare cantitate de antioxidanti fiind cel mai eficient antioxidant – consumul a numai 2o grame de goji asigura necesarul zilnic de antioxidanti!!

Datorita acestor componente, goji ajuta la prevenirea si tratarea mai multor afectiuni, intareste sistemul imunitar, ajuta la prevenirea inbatrinirii organismului, este un tonifiant general al corpului uman. Fructele goji au capacitatea de a tine sub control nivelul tensiunii arteriale, concentratia de insulina si nivelul colesterolului. Pentru toate acestea este suficient consumul constant al unei cantitati mici de fructe goji - una, doua lingurite de fructe uscate in fiecare zi fiind suficient pentru a avea parte de toate aceste beneficii.

Fructele goji au un puternic efect detoxifiant ca urmare a unei combinatii ideale de minerale. Efectul detoxifiant se manifesta asupra ficatului, intestinului gros si la nivelul rinichilor. In plus, goji stimuleaza digestia si secretia sucurilor digestive. Fructele goji sunt binevenite in tratarea tulburarilor de somn si cresc tonusul celulei nervoase.    

 Supranumite si fructele longevitatii, fructele goji, ca urmare a proprietatilor lor antioxidante, impiedica procesele de imbatranire prematura si stilmuleaza regenerarea celulara, au efect anticanceros si previn aparitia a diferite forme de cancer. In plus, sunt un veritabil cocktail de vitamine. Fructele goji, sau murele de Himalaya, au culoare rosie si au marimea unor rosii cherry mici. Pentru ca nu pot fi transportate in stare proaspata, fiind foarte perisabile, fructele goji sunt uscate, ceea ce le face practic disponibile oriunde si oricand.

Reviews (0 review-uri)
Opinia cumparatorilor

Acest produs nu are niciun review.

*
  • 5 stele  -  Excelent

  • 4 stele  -  Reusit

  • 3 stele  -  Mediu

  • 2 stele  -  Convenabil

  • 1 stea   -  Slab

*
*