MIEZ DE DOVLEAC VRAC (100g)

Puteti comanda acest produs

- Online

- La telefon: 0245 213 981

- La telefon: 0722 550 839

Producator: BIO

Cod produs: 10015986


Disponibilitate: Stoc indisponibil !

3.96 buc

Total: 3.96 RON

47.13

Pretul include TVA

Specificatii

Pretul afisat este pentru 100g.

Puteti comanda orice cantitate doriti.


Semintele de dovleac sunt bogate in ulei (extrem de calorice si de energizante), cu proprietati medicinale din cele mai spectaculoase.

Pe langa faptul ca ajuta la eliminarea parazitilor intestinali, desfunda vasele de sange, regleaza colesterolul si stimuleaza activitatea rinichilor, ele au un efect echilibrant glandular, nervos si chiar psihic neobisnuit de puternic pentru un aliment.

In medicina traditionala romaneasca, ele fac parte din hrana de baza pentru persoanele care sufera de dezechilibre psihice (manii, nevroze, psihoze), care au boli greu vindecabile si necesita un regim alimentar sever.

In curele cu cruditati recomandate in cancer, leucemie, scleroza in placi, boli infectioase de tot felul greu vindecabile, ele sunt un ajutor nepretuit, atat pentru efectul lor terapeutic, cat si pentru rolul lor de energizant si de sustinator de efort.

Semintele de dovleac furnizeaza cantitati generoase din acest mineral vital, care poate intesifica functionarea sistemului imunitar si sanatatea aparatului reproducator.

Reviews (0 review-uri)
Opinia cumparatorilor

Acest produs nu are niciun review.

*
  • 5 stele  -  Excelent

  • 4 stele  -  Reusit

  • 3 stele  -  Mediu

  • 2 stele  -  Convenabil

  • 1 stea   -  Slab

*
*